Despre Noi

Sunt Dr. Vitalie Sobețchi, medic chirurg din Chișinău, cu o vechime în munca medicală de 35 de ani atât in Moldova cât și peste hotarele ei. Dar și 45 de ani in apicultură.

O ocupație din pasiune și dragoste pentru albine și prieteni, preluată cu drag de la bunel și tată.

Inițial, a apărut ca o idee exclusiv pentru familia și prietenii noștri, care pe parcursul a zecilor de ani au gustat mai intâi din mierea delicioasă și produsele de albine, iar mai nou, și procedurile de Aero Apiterapie.

Acum o extindem și pentru alții, cu voi, cu cei care au nevoie de serviciile noastre sub o îndrumare și grijă specială pe intregul parcurs al cursului de terapie.

Aero Apiterapia este o metodă nouă de pionierat în Moldova, îndreptată spre asigurarea unei fortificări a organismului, dirijată și gestionată în totalitate personal de către mine.

ApiHouse-ul l-am construit acum un an cu o echipă de meşteri profesioniști, din lemn natural de brad, care este 100% ecologic curat și construit conform schițelor celor mai noi metodologii de aero terapie.

Pe teritoriul gospodăriei se poate relaxa înainte sau după procedură, savura o ceașcă de ceai din ierburi naturale și odihni de gălăgia și stresul orașului.

Rezervați-vă ședința la ApiHouse

24 June 2024

Selectati ora:

 • De la: 9:00

  Pînă la: 10:30

  Expirat

 • De la: 11:00

  Pînă la: 12:30

  Expirat

 • De la: 13:00

  Pînă la: 14:30

  Expirat

 • De la: 15:00

  Pînă la: 16:30

  Expirat

 • De la: 17:00

  Pînă la: 18:30

  Expirat

 • De la: 19:00

  Pînă la: 20:30

  Expirat

  Rezervare cu succes la ApiHouse! Verificați email-ul Dvs, acolo veți primi mai multe detalii utile cu ce urmează

  Aflați cum să ajungeți la ApiHouse